Kohteet

Bulevardi 20

HIENOSTUNUNEEN HANKO-ASUMISEN ENSIESITTELY LA DOLCE VITA -TAPAAN

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen esittelytapahtuma Suomessa 4.7.2020

Lars Sonckin kulttuurihistoriallinen helmi esitellään yleisölle tyylikkäänä kulttuuritapahtumana kolmen vuoden kunnostuksen tuloksena

Kaunis arvoasunto esitellään poikkeavalla tavalla Hangossa lauantaina 4.7.2020. Avajaisten tarkoitus ei ole ainoastaan myydä täysin kunnostettu uniikki kohde, vaan tarjota arkkitehtoninen kokemus tunteita herättävässä Dolce Vita ympäristössä. Potentiaaliset ostajat kutsutaan Lars Eliel Sonckin 1800-luvun lopulla suunnittelemaan upeaan taloon nauttimaan kuplivasta ranskalaisesta viinistä ja herkuista sekä osallistumaan teatteriesitykseen, kuuntelemaan klassisen musiikin taitajia ja miniseminaareja rakennustaiteesta ja asumisen uusista trendeistä. Pukukoodi ’smart elegant’ kunnioittaa jugendtalon aitoa kulttuurihistoriaa ja asunnon hienovaraista kunnostusta. Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell täydentää tapahtumaa kertomalla lyhyesti Hangosta kulttuurikaupunkina.

Jari Ahlqvist Designapteekista / Rakennusapteekki Partner tarjoaa erilaisen ylellisen kokemuksen 141m2 avarassa ja valoisassa huoneistossa Bulevardilla, joka on entistetty/ korjattu äärimmäisellä tarkkuudella kolmen vuoden ajan. Kaikki on uusittu, ja ylellisiä mukavuuksia lisätty kunnioittaen vuosisadan vaihteen henkeä.

”Sonckin talo Hangossa ansaitsee vain parasta. Minulle on kunnia esitellä Sonckin kulttuurihistoriallinen tuotos. Tunnusomaista Lignellin tai Valtion viraston talolle, joka myös toimi tyylikkäänä rautatiehotellina ja Hangon rannikkopatteriston komentokeskuksena, on sen alkuperäinen koristeellinen porraskäytävä, joka sisältää mm. vuosisadan vaihteen alkuperäisiä maalauksia Hangosta. Ainutlaatuisen upea! Asunnon korjauksessa on käytetty ainoastaan perinteisiä materiaaleja kuten pellavaöljytuotteita ja aitoja paperitapetteja liimamaalipainatuksella Komentajan työhuone on tietenkin saanut erikoishuomiota”, korjausrakentamisen asiantuntija Ahlqvist kuvaa silmät loistaen, ja lisää että Bulevardin toisessa päässä on ihana ranta ja suloinen jäätelökioski.

Hilpeitä kesäpäiviä & aristokraattista kylpyläelämää

Lars Sonck on yksi Suomen arvostetuimmista vuosisadanvaihteen arkkitehdeistä. Hänen runsas tuotantonsa ja tunnusomainen tyyli on vaikuttava. Sonckin tunnetuimpiin rakennuksiin kuuluu mm. Eiran sairaala, Mikael Agricolan ja Kallion kirkot Helsingissä, Kaupungintalo ja Merikoulu Maarianhaminassa, Presidentin kesäasunto Kultaranta Naantalissa, Jean Sibeliuksen huvila Ainola Järvenpäässä ja Hotel Regatta Hangossa. Kuten venäläinen tsaariperhe saattueineen, joka säännöllisesti vietti kesät Hangossa, myös Lars Sonck arvosti Hangon luonnonkauneutta ja moninaisuutta. Hilpeitä kesäpäiviä ja aristokraattista kylpyläelämää. Bulevardin upeat keisarilehmukset koristivat pääkatua jo silloin, ja yhä tänään.

 

Kiintymys laatuun & yksityiskohtiin

Pauliina Kivikoski, kauppatieteiden maisteri ja myyntineuvottelija (Bulevardin Kotimeklarit) konsultoi Designapteekkia ja kuvaa lyhyesti laadukkaan asumisen trendeistä.

”Kiinteistövälittäjäurani aikana en ole aiemmin nähnyt vastaavaa intohimoa ja tarkkuutta asunnon entisöinnissä ja uusimisessa. Mikä kiintymys laatuun ja yksityiskohtiin. Tämä ainutlaatuinen asunto korkeine kaarevine ikkunoineen, pyöreine seinineen, lähes neljän metrin kattokorkeuksineen ja lukuisine hienoine yksityiskohtineen on aivan omaa luokkaansa”, kertoo Kivikoski ja ylistää Designapteekin päätöstä järjestää hienostunut tapahtuma Hangossa.

Malin Fagerholm, kiinteistövälittäjä LKV, Julkinen kaupanvahvistaja (Hima & Huvila), joka toimii Designapteekin paikallisena yhteistyökumppanina tulee kertomaan kutsuvieraille Hangon vapaa-ajan asumisen trendeistä ja visioista.

Kiehtovaa historiaa & teatterimonologiaa

Laura Lotta Andersson, museonjohtaja kertoo Hangon ylellisestä kylpyläelämästä 1900-alussa ja Lignellin talon kiehtovasta historiasta. Axel Holmström, hotellinjohtaja, Hotel Regatta kertoo tämän päivän kylpyläelämästä Hangossa. Tapahtuman huipentumana karismaattinen Marika Sampio-Utriainen esittää teatterimonologin vuosisadan vaihteen vaikuttavan naisen elämästä.

Kutsuvieraiden osallistuessa tapahtumaan, hymyilevä tarjoilujoukkue tarjoilee kuplivaa ja paikallisia herkkuja. Molempien tapahtumien yhteydessä tarjotaan myös hieman jännitystä. Ylellisiä lahjoja ja lahjakortteja arvotaan mm. samppanjapulloja, yöpymisiä Hangon pitsihuviloissa, Regatta Spa sisäänpääsyjä, romanttisia illallisia ja kauneushoitoja. 

Ostajaehdokkaat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa osallistua lauantaitapahtumaan 4.7.2020 klo. 15.00 tai 18.00 – tästä. Edellytys osallistumiselle on aito kiinnostus kohteesta ja taloudellinen mahdollisuus korkealuokkaiseen Hanko-asumiseen. Bulevardi 20 huoneisto myydään kirjallisten tarjousten perusteellä, kohteen lähtöhinta on 505.000€. Myös lehdistö on kutsuttu paikalle juhlistamaan kulttuurikohteen esittelyä Hangon idyllisessä kesämaisemassa.

Ilmoittautumiset näytölle tästä tai:

Ira Linnéa von Witte, hanko@designapteekki.fi 044 7888878 / 044 7777441 

Lisätietoja:

Jari Ahlqvist, info@designapteekki.fi 040 5284636

Denis Strandell, denis.strandell@hanko.fi 019 220 3210

Axel Holmström, axel.holmstrom@hotelregatta.fi 050 5099501

 
Tekniset tiedot

Myyntihinta

Tarjouskauppa, lähtöhinta 505 000€

Ikkunoiden suunta

Bulevardille ja Nycanderinkadulle

Huone-erittely

3h + k+ wc + kph/s + aula

Oma sauna

Kyllä

Keittiön varusteet

Italiainen laadukas Ilve kaasuliesi, Siemens astianpesukone ja jääkaappi, Bosch pakastin, Hans Grohe / Oras hanat. Mittatilaustyönä Rakennusapteekista tilattu täyspuinen keittiökaapisto tammitasoineen.

Autopaikka

Kyllä, katoksisen autopaikan voi ostaa tai vuokrata

Lämmitys

Kaukolämpö

Tontin pinta-ala

1 301m2

Yhtiön yhteiset tilat

Ullakko, kellarikomero

Rakennusmateriaali

Kivi

Yhtiövastike yht.

592,20€/kk

Kerroksia

2/4

Ikkunoiden määrä

15

Venepaikka

Kyllä, Itäsataman venepaikan voi vuokrata

Kylpyhuoneen/ wc:n varusteet

Sauna, suihku, pesukoneliitäntä, seinät ja lattiat marmoria, lattialämmitys

Pinta-ala

141m2

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Osoite

Bulevardi 20 A 22, 10900 Hanko

Hissi

Ei

Rakennusvuosi

1897

Hoitovastike

592,20€/kk

Tontti

Oma

Parveke

Kyllä

Ilmoittaudu Bulevardi 20:n asuntonäyttöön!

Ilmoittautuminen on sitova

arrow&v
 
Galleria

Ota yhteyttä asuntoon liittyen

Nämä yhteystiedot koskevat vain asuntokauppaan liittyviä yhteydenottoja

 

Oy Designapteekki-Designapoteket Ab

+358 969 81350

Korkeavuorenkatu 8, FI-00120 HELSINKI

©2020 Oy Designapteekki-Designapoteket Ab